Nick:
Hasło:
FORUM
Strona Główna >> Mody >> Dworzec i stacja metra w jednym
was38
Administrator
Dołączył: 18 marca 2011
Wiek: 33
Skąd: Warszawa
Ulubiony pojazd: pesa 120na
Stary post 19 maja 2011 19:16



Opis
Ta modyfikacja dodaję trzy nowe budynki: 2 dworce kolejowe i stację kolejową. W odróżnieniu od już istniejących dworców na tych może się zatrzymywać metro/kolejka.

Autor
Steveb

Wersja
1.0

Link do pobrania
kolej – metro (bez pociągów)
kolej – metro (z pociągami)

Instalacja
Skopiuj zawartość archiwum do katalogu “addons” (../Program Files/Cities in Motion/)
Franz von Skala
Użytkownik
Dołączył: 5 maja 2011
Wiek: 61
Skąd: Brno (CZE)
Stary post 25 czerwca 2011 16:31
Mám verzi 1.0.19 . Zkoušel jsem postupně obě verze vložit do "addons" a nic. V čem je chyba ?
Jediný mod ,která používám jsou větší mapy.
mbobojar
Użytkownik
Dołączył: 22 września 2011
Wiek: 21
Skąd: Warszawa
Ulubiony pojazd: Pesa 120Na SWING
Stary post 12 grudnia 2011 17:38
Jak tworzę trasę metra na dworzec? Nie bardzo wiem jak to zrobić... cały folder "railway_metro" wrzuciłem do addons
mbobojar
Użytkownik
Dołączył: 22 września 2011
Wiek: 21
Skąd: Warszawa
Ulubiony pojazd: Pesa 120Na SWING
Stary post 8 stycznia 2012 14:04
Jest ktoś w stanie mi pomóc? (W wyborze pojazdów metra mam lokomotywy)
was38
Administrator
Dołączył: 18 marca 2011
Wiek: 33
Skąd: Warszawa
Ulubiony pojazd: pesa 120na
Stary post 8 stycznia 2012 21:32
Pobrałeś wersję "kolej – metro (z pociągami)"
Jeśli nie chcesz lokomotyw w sekcji metra to wywal ten mod a zainstaluj wersję "kolej – metro (bez pociągów)"
mbobojar
Użytkownik
Dołączył: 22 września 2011
Wiek: 21
Skąd: Warszawa
Ulubiony pojazd: Pesa 120Na SWING
Stary post 8 stycznia 2012 22:09
cytat:
Jak tworzę trasę metra na dworzec? Nie bardzo wiem jak to zrobić... cały folder "railway_metro" wrzuciłem do addons
mbobojar
Użytkownik
Dołączył: 22 września 2011
Wiek: 21
Skąd: Warszawa
Ulubiony pojazd: Pesa 120Na SWING
Stary post 1 lutego 2012 20:12
nikt nie ma tego moda???
was38
Administrator
Dołączył: 18 marca 2011
Wiek: 33
Skąd: Warszawa
Ulubiony pojazd: pesa 120na
Stary post 1 lutego 2012 21:25
W pierwszym poście masz 2 zdjęcia jak to wygląda. Na zielono jest zaznaczone linia metra.
Emir
Użytkownik
Dołączył: 15 października 2011
Wiek: 19
Skąd: Bartoszyce
Ulubiony pojazd: Neoplan N4416Ü
Stary post 2 lutego 2012 14:35
Ja mam tego moda. Stawiasz w edytorze map jeden z dwóch nowych dworców, i doprowadzasz do odpowiedniego peronu tory metra. Stację dodajesz w normalny sposób.
RenwiX
Użytkownik
Dołączył: 9 grudnia 2015
Wiek: 15
Skąd: Sulejówek
Stary post 9 grudnia 2015 19:28
Cy to jest do CIM2
RenwiX
Użytkownik
Dołączył: 9 grudnia 2015
Wiek: 15
Skąd: Sulejówek
Stary post 9 grudnia 2015 19:28
Cy to jest do CIM2
RenwiX
Użytkownik
Dołączył: 9 grudnia 2015
Wiek: 15
Skąd: Sulejówek
Stary post 9 grudnia 2015 19:28
Cy to jest do CIM2
Oli_27
Użytkownik
Dołączył: 22 kwietnia 2015
Skąd: Kraków
Ulubiony pojazd: NGT6 / NGT8
Stary post 9 grudnia 2015 21:00
NIE!
Do CIM1! Chyba wiesz, że w CIM2 nie ma dworców.
RenwiX
Użytkownik
Dołączył: 9 grudnia 2015
Wiek: 15
Skąd: Sulejówek
Stary post 16 stycznia 2016 21:58
jak to zainstalować
Oli_27
Użytkownik
Dołączył: 22 kwietnia 2015
Skąd: Kraków
Ulubiony pojazd: NGT6 / NGT8
Stary post 17 stycznia 2016 10:02
1. Pobierasz
2. Rozpakowujesz
3. Wchodzisz do plików gry
4. Wkładasz moda do pliku addons
JEŻELI PLIKU ADDONS TAM NIEMA TO GO ROBISZ

ZROZUMIANO!
RenwiX
Użytkownik
Dołączył: 9 grudnia 2015
Wiek: 15
Skąd: Sulejówek
Stary post 17 stycznia 2016 16:37
Dzięki
RenwiX
Użytkownik
Dołączył: 9 grudnia 2015
Wiek: 15
Skąd: Sulejówek
Stary post 17 stycznia 2016 16:58
a co zrobić jeśli ma się cim1 na płycie
Oli_27
Użytkownik
Dołączył: 22 kwietnia 2015
Skąd: Kraków
Ulubiony pojazd: NGT6 / NGT8
Stary post 18 stycznia 2016 10:51
Przecież jak kupiłeś grę w sklepie to musisz mieć ją na płycie
Nie rozumiem pytania
KONDZIORRO2
Użytkownik
Dołączył: 6 listopada 2012
Wiek: 19
Skąd: Kraków
Ulubiony pojazd: Scania CN113ALB Pesto
Stary post 18 stycznia 2016 14:07
cytat:
co zrobić jeśli ma się cim1 na płycie

To nie ma nic do rzeczy, gra i tak zapisuje pewne dane na komputerze. Jeżeli o to Ci chodzi.
Tworzysz ten folder Addons i tam wrzucasz rozpakowane mody. Rozpakowujesz za pomocą odpowiednie programu - np. WinRAR - prawdopodobnie już go posiadasz.
cytat:
Przecież jak kupiłeś grę w sklepie to musisz mieć ją na płycie

Mógł kupić na Steam

Prosta rzecz, ale było to już wiele razy wałkowane na forum, więc zanim zadasz kolejne pytanie (na które oczywiście odpowiemy) to zadaj sobie ten trud i poszukaj rozwiązania we wcześniejszych postach.
Oli_27
Użytkownik
Dołączył: 22 kwietnia 2015
Skąd: Kraków
Ulubiony pojazd: NGT6 / NGT8
Stary post 18 stycznia 2016 18:38
cytat:
Mógł kupić na Steam


Gdyby mi oto chodziło to bym napisał "W sklepie internetowym"

Ale przewidziałem że ktoś zwróci na to uwagę
RenwiX
Użytkownik
Dołączył: 9 grudnia 2015
Wiek: 15
Skąd: Sulejówek
Stary post 19 stycznia 2016 10:42
Dzięki
RenwiX
Użytkownik
Dołączył: 9 grudnia 2015
Wiek: 15
Skąd: Sulejówek
Stary post 19 stycznia 2016 11:15
takie dodatkowe pytanie Gdzie to się zapisuje?
PaZ
Użytkownik
Dołączył: 13 września 2012
Stary post 19 stycznia 2016 18:23
Wypakuj to w addonsie
Oli_27
Użytkownik
Dołączył: 22 kwietnia 2015
Skąd: Kraków
Ulubiony pojazd: NGT6 / NGT8
Stary post 19 stycznia 2016 19:42
Przecież ci to napisałem GENIUSZU!
KONDZIORRO2
Użytkownik
Dołączył: 6 listopada 2012
Wiek: 19
Skąd: Kraków
Ulubiony pojazd: Scania CN113ALB Pesto
Stary post 20 stycznia 2016 11:45
/usunięto/
KONDZIORRO2
Użytkownik
Dołączył: 6 listopada 2012
Wiek: 19
Skąd: Kraków
Ulubiony pojazd: Scania CN113ALB Pesto
Stary post 20 stycznia 2016 11:53
cytat:
takie dodatkowe pytanie Gdzie to się zapisuje?

Przeczytaj sobie np. ten temat: Wystarczy poszukać! Tylko zrób to dokładnie, a znajdziesz bardzo dokładną odpowiedź na Twoje problemy.
Strona Główna >> Mody >> Dworzec i stacja metra w jednym

Zaloguj się lub zarejestruj by dodać nowy post!

NEWSY
Premiera CSL już 10 marca
Premiera gry już niespełna za 2 tygodnie. Do wyboru są dwie edycje: standardowa lub delux.
Cities: Skylines zapowiedziane
W dniu wczorajszym na targach Gamescom 2014 Paradox Interactive ujawnił nową produkcję Cities: Skylines.
15 sierpnia
Cities In Motion 2: European Vehicle Pack DLC
Po długim czasie oczekiwania doczekaliśmy sie kolejnego DLC. Tym razem będzie to 5 pojazdów europejski w skłąd których wchodzą 2 autobusy, tramwaj i 2 składy metra.
Players Choice Vehicle Pack - premiera 17.06.2014
Players Choice Vehicle Pack to DLC do Cities In Motion 2, zawierające pięć nowych środków transportu, wybranych przez graczy drogą głosowania. Rozszerzenie zawiera: tramwaj Tatra 4m, pociąg metra Capi
12 czerwca
Premiera DLC Cities in Motion 2: European Cities. Przecena na CIM1 & CIM2 wraz z dodatkami
Dziś debiutuje nowe rozszerzenie do Cities in Motion 2 zatytułowane European Cities. Z tej okazji przeceniamy \\\"jedynkę\\\" i \\\"dwójkę\\\" oraz wybrane DLC ? wszystkie gry objęte ofertą są dostępn
ARTYKUŁY
e-SimCity.pl - polski fansite serii Sim City! EuroTruck-SIM.pl - polski fansite Euro Truck Simulator 2
SONDA
Czy kupiłeś/kupisz drugą część Cities in Motion?
Tak, kupiłem/kupię od razu w chwili premiery 45%
Tak, planuję niebawem kupić 16%
Kupię, gdy nieco stanieje 16%
Nie zamierzam, ukradłem piracką wersję 11%
W ogóle nie zamierzam grać w CiM2 13%
Łącznie głosów 232
Zaloguj się lub zarejestruj, by oddać głos
© 2011-2012 Cities-in-Motion.pl gfx by LESZ3u